راهنمای خرید کفش طبی زنانه
فاکتور های متعددی برای انتخاب و خرید کفش طبی زنانه وجود دارد که از جمله آنها می توان به جنس رویه کفش، جنس کفی کفش، اندازه پاشنه، حالت ارگونومی و قوس کف کفش و غیره اشاره نمود.
به طور کلی یک کفش طبی زنانه باید به گونه ای باشد که به زنان حس راحتی بیشتری داده و نیز ظاهری زیبا را برای آنان به ارمغان بیاورد. اگر چه در گذشته خرید کفش طبی زنانه تنها به بیماران و کسانی که از مشکلاتی در ناحیه پا برخوردار بوده اند، اختصاص داشت اما امروزه خرید این نوع کفش به همه افراد بخصوص کسانی که ورزشکار بوده و یا پیاده روی های فراوانی را در طول روز خود دارند توصیه می گردد.
منعطف بودن جنس رویه کفش
یکی از نکات مهم در هنگام خرید کفش طبی زنانه توجه به جنس روی آن کفش می باشد. در حقیقت جنس این قسمت از کفش می بایست از انعطاف کافی به هنگام پوشیدن و حرکات پا برخوردار باشد. یکی از بهترین مواد برای ساخت جنس رویه کفش طبی، چرم طبیعی می باشد. چرا که چرم علاوه بر انتقال گرما و سرما به پا دارای انعطاف پذیری مناسب است. همچنین جنس رویه ی کفش باید به گونهای باشد که تعریق پا را به هنگام راه رفتن و یا دویدن به حداقل برساند.
بیشتر بدانیم از : صندل طبی گروه ادونس کلینیک
محکم بودن کفش طبی زنانه
وجود استحکام کافی در جنس به کار رفته در ساخت کفش طبی زنانه از فاکتور های بسیار مهم برای خرید کفش طبی زنانه است. از آنجایی که به هنگام راه رفتن معمولاً نیرویی بالغ بر دو برابر وزن بدن از کف پا و زمین به بدن منتقل می شود، و این نیرو به هنگام دویدن و پرش ممکن است تا ۱۰ برابر وزن بدن نیز افزایش پیدا کند؛ بنابراین یک کفش طبی مناسب می بایست به خوبی بتواند این نیرو را به کف پا انتقال و پخش نماید. همچنین اگر یک کفش از استحکام کافی برخوردار نباشد، در مدت زمان کوتاهی از بین خواهد رفت.
توجه به کفی مناسب کفش طبی
باید توجه شود که به هنگام خرید کفش طبی زنانه، وجود کفی مناسب کفش از فاکتور های مهم در این امر به شمار می آید. چرا که یک کفی مناسب باید با نوع کف پا و میزان قوس آن هماهنگ باشد. همچنین جنس این قسمت از کفش نیز اهمیت بالایی دارد. جنس کفی کفش می بایست دارای خاصیت الاستیکی و یا جذب کننده ضربه کافی نیز داشته باشد. این ویژگی به خصوص در ناحیه پاشنه پا اهمیت بالاتری دارد. همچنین کفی کفش نباید بیش از حد سنگین باشد. و در نهایت کفی کفش طبی زنانه بهتر است از جنسی باشد که باعث انتقال گرما و سرما و عدم تعریق شدید کف پا شود.
اندازه مناسب پنجه کفش طبی
قسمت جلوی کفش طبی زنانه یا قسمت پنجه کفش یکی از مهمترین قسمت های کفش طبی به شمار می آید. این قسمت از کفش باید از پهنا و نیز ارتفاع کافی برخوردار باشد. پوشیدن کفش طبی زنانه که دارای جلوی نا مناسب است باعث ایجاد مشکلاتی در ناحیه انگشتان پا مانند هالوکس والکوس و یا ایجاد میخچه خواهد شد. هنگام خرید کفش طبی زنانه توجه کنید که انگشتان پا های شما در قسمت پنجه کفش فضای کافی برای از هم باز شدن و حرکت به سمت بالا و پایین داشته باشند.
سایز مناسب کفش طبی زنانه
هنگام انتخاب و خرید کفش طبی زنانه به سایز مناسب کفش توجه کافی داشته باشید. به طوری که کفشتان کاملاً اندازه پاهایتان باشد. گشاد بودن کفش باعث ایجاد اختلالاتی همچون ساییدگی در نواحی مختلف پا خواهد شد. همچنین تنگ بودن سایز کفش نیز باعث عدم خونرسانی مناسب در ناحیه پاها و در نتیجه ایجاد تاول و زخم و سایر عوارض خواهد شد. باید به این نکته نیز توجه شود که متناسب کردن کفش با قالب و یا کفی اضافه هرگز توصیه نمی گردد.
زمان مناسب برای خرید کفش طبی
به طور کلی برای خرید هر نوع کفش از جمله کفش طبی زنانه بهترین زمان در هنگام عصر و پایان روز است.
اندازه پاشنه مناسب کفش طبی
از دیگر فاکتور های بسیار مهم در هنگام خرید کفش طبی زنانه توجه به پاشنه کفش است. بسیاری از متخصصان اندازه مناسب پاشنه کفش طبی را حدود یک و نیم ساعت چهار سانتی متر پیشنهاد می نمایند. کوتاه بودن بیش از حد پاشنه کفش و یا بلند بودن پاشنه آن باعث ایجاد مشکلاتی مانند درد در ناحیه پاشنه، ساق پا و یا حتی کمر خواهد شد.
بیشتر بدانیم از : علت درد کف پا گروه ادونس کلینیک
خرید کفش طبی زنانه برای موارد اختصاصی
در برخی از موارد مانند خرید کفش طبی زنانه مخصوص پیاده روی، خرید کفش طبی زنانه برای دوران بارداری، خرید کفش طبی زنانه به دلیل وجود مشکلاتی از جمله کمر درد، خرید کفش طبی زنانه برای ورزش های حرفه ای و غیره، می بایست دقت و حساسیت بیشتری را به کار برد. به عنوان مثال اگر می خواهید کفشی را مخصوص پیاده روی خود استفاده کنید به کفی کفش توجه بیشتری کنید. و کفشی را انتخاب کنید که کفی آن از ضخامت کافی بر خوردار باشد تا بتواند فشار وارد به پاشنه و کف پا را در هنگام پیاده روی تحمل نماید. همچنین اگر می خواهید کفشی را مناسب برای ورزش حرفه ای بخرید، باید به جنس کفش و میزان انعطاف پذیری آن توجه بیشتری داشته باشید. زنان باردار و افرادی که دارای اضافه وزن هستند نیز باید به هنگام خرید کفش طبی زنانه به جنس زیری کفش به جهت عدم لیز بودن آن توجه کرده و همچنین باید تعادل آنها را به هنگام پیاده روی حفظ نماید. همچنین این افراد می بایست از کفش های استفاده نمایند که حداقل فشار را بر کمر و پاشنه آنها وارد نماید.
خرید کفش طبی زنانه متناسب با شرایط هر فرد
همه موارد یاد شده در این مقاله به عنوان راهنمای کلی برای خرید کفش طبی زنانه ارائه شده است. ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که علاوه بر نکات یاد شده هر شخص می بایست متناسب با شرایط جسمی و ویژگیهای فیزیکی بدن خود اقدام به خرید کفش طبی زنانه نماید. به عنوان مثال وجود برخی از بیماری ها محدودیت هایی را برای انتخاب و خرید یک کفش مناسب به دنبال خواهد داشت.
گروه ارتوز و پروتز دکتر بهنام سلیمانی با بهره مندی از کارگاه اختصاصی دوخت کفش قادر به تولید کفش طبی زنانه ، مردانه و بچه گانه با دقت و کیفیت بالا است.
پیام بگذارید