ساخت کفش طبی، بهینه سازی سلامت پا
  • صفحه اصلی
  • تازه ها
  • ساخت کفش طبی، بهینه سازی سلامت پا

ساخت کفش طبی، بهینه سازی سلامت پا

ساخت کفش طبی ، از هنگامی که انسان به اهمیت پا به عنوان رکن و ستون نگهدارنده بدن پی برد، اهمیت فراوانی پیدا کرد. ساخت کفش طبی ، ابتدا با تهیه ی یک اسکن کف پا که توسط پا پزشکان ارتوپد، گرفته می شود، آغاز می شود. سپس پزشکان متخصص پا، پس از تفسیر تصاویر 3بعدی حاصل از اسکن، قالب کف پا را طراحی و بهینه سازی می کنند. سپس با استفاده از دستگاههای برش لیزری با دقت بسیار بالایی بر روی چوب حکاکی شده، قطعه سازی و ساخته می شود. تمام خدمات متناسب با کفش طبی و صندل های اورتوپدی قابل ارائه با بهترین کیفیت در مرکز تخصصی ارتوز و پروتوز سلیمانی برای شما عزیزان در نظر گرفته شده است.

سرفصل های این مقاله:

  • ساخت کفش طبی، بهینه سازی سلامت پا
  • لزوم استفاده از کفش طبی
  • کفش طبی واقعی و فیک
  • خصوصیات یک کفش طبی مناسب
  • ساخت کفش و کفی طبی و مراحل مختلف ساخت آن
 
 

 

ادونس کلینیک - ساخت کفش طبی

لزوم استفاده از کفش طبی

ساخت کفش طبی با پیشرفت علم پزشکی، بیش از پیش اهمیت پیدا کرد. فشاری که از طریق فشار وزن بدن بر پاها وارد می شود به علاوه ی همان مقدار فشار که از طرف زمین به پا وارد می آید، مستلزم پاپوش هایی است که بتواند شدت این فشار را به حداقل برساند و از رسیدن آسیب های جدی به پا جلوگیری کند. پاها به عنوان ستون های بدن، از چنان اهمیتی برخوردارند که دانشمندان برای آسیب شناسی پا، علم بیومکانیک پا یا علم ارزیابی عملکرد پا را جهت شناسایی عوامل آسیب رسان به پا و چگونگی بر طرف کردن عوامل آسیب رسان به پا را بنیان نهادند. بسیاری از مردم در معرض سردردهای عمیق، زانو درد، کمر درد و پا درد هستند ولی بسیاری ار آنان نمی دانند که این دردها می تواند ناشی از استفاده از کفش های نا مناسب و به بیان دیگر، بیش از 70 درصد بیماریهای پا و دردهای ناشی از آن، به دلیل عدم استفاده از کفش های مناسب است. ما به سادگی می توانیم با رفتن به کلینیکهای پاپزشکی و با انجام یک اسکن کامپیوتری از کف پا و تجزیه و تحلیل فیزیکی آن به وسیله ی نرم افزارهای آنالیزور، ارزیابی کاملی از فرم پاها و کف پاهایمان داشته باشیم و در صورت نیاز، از آن به عنوان یک برنامه ی درمان استفاده کنیم.


بیشتر بدانیم از :  درمان پای پرانتزی در بزرگسالان گروه ادونس کلینیک


کفش طبی واقعی و فیک

بسیاری از مردم که مشتاق پوشیدن کفش طبی هستند، متاسفانه با دیدن نام کفش، که کلمه ی طبی را یدک می کشند، و یا ادعای فروشنده مبنی بر طبی بودن آن دچار اشتباه شده و آن را به عنوان کفش طبی خریداری کرده و استفاده می کنند، بدون انکه بتوانند با آن حتی اندکی از درد پایشان را التیام ببخشند. استنباط اشتباهی که در ذهن اکثر مردم وجود دارد، مبنی بر این است که فکر می کنند، نیاز به ساخت کفش طبی تنها مختص کسانی است که به دلیل پا درد و کمردرد به پزشک مراجعه می کنند، می باشد. در صورتی که هر انسانی به دلیل فشارهای وارده بر پا که گاهی در مواقع پرشهای بلند می تواند تا چند برابر وزن بدنمان باشد، بر اساس فرم حرکتی پاها و نوع قوس ها و برآمدگی های کف پاهایش، نیاز به کفشی اختصاصی و منطبق با خصوصیات پای خودش می باشد.

 

مراحل مختلف ساخت کفش طبی و کفی طبی در ادونس کلینیک

خصوصیات یک کفش طبی مناسب

ساخت کفش طبی مناسب و کفی به کار رفته در داخل کفش همواره مستلزم استفاده از موادی نرم، مستحکم و انعطاف پذیر است تا بتواند شوک های ناشی از فشارهای ناگهانی محیط یر پا را جذب و دفع کند. یک کفش طبی خوب، بایستی در عین محکم بودن، سبک و راحت باشد و بخصوص در ناحیه ی پاشنه ی پا از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار باشد. ساخت کفش طبی و فن آوری به کار رفته در آن باید به صورتی باشد که بتواند بین برآمدگی ها و قوس های کف پا و کف کفش، هماهنگی ایجاد کند تا نیروی وارده بر پا به صورت متناسب بر روی تمام سطح کف پا توزیع شود و پا در آن احساس راحتی کرده و بتواند در آن نفس بکشد. کفی های بکار رفته در داخل کفش بایستی از بهترین مواد و از جنس اتیلن وینیل استات، با بالاترین کیفیت باشند زیرا کفی کفش، رابط پا و کفش می باشد. ساخت کفش طبی ، همچنین مستلزم رعایت نکات فنی و همچنین بهداشتی است. مواد بکار رفته در کفش ها و کفی های ساخته شده حایز اهمیت فراوانی است. در ساخت کفش طبی و کفی طبی بایستی در سطح لایه ی داخلی کفش از پوشش های ضد باکتریایی نانو استفاده نمود تا در تماس های طولانی پوست پا و کفش، سلامت پا تامین شود.

 

مراحل ساخت کفش طبی در ادونس کلینیک

ساخت کفش و کفی طبی و مراحل مختلف ساخت آن

ساخت کفش طبی و طراحی و فن آوری ساخت آن، اگرچه برای کودکان، مردان و زنان متفاوت است ولی به طور کلی مراحل ساخت کفش طبی در تمام آنها از قاعده و قانون یکسانی تبعیت می کند ولی در برخی موارد مانند افرادی که دارای قطع قسمتی از پا هستند و یا به صورت مادرزادی دچار بدشکلی و ناهنجاری پا هستند اساسا خاص تر و پیچیده تر است. ساخت کفش طبی، شامل مراحل مختلفی است که تمام این مراحل، زیر نظر افراد متخصصی صورت می گیرد.

مراحل ساخت کفش طبی تفاوت اساسی با کفشهای معمولی دارد و تمام مراحل اسکن، تفسیر اسکن، طراحی، ساخت قالب و سفارش ساخت کفش طبی ، زیر نظر مستقیم متخصصین پا صورت می گیرد. اگر بخواهیم خیلی ساده و سریع، مراحل کلی ساخت کفش طبی ، شامل مراحل زیر می باشد:

 

مطالب تکمیلی و نمونه کار‌های ما را در اینستاگرام مشاهده کنید

 

1- ساخت کفش طبی ، ابتدا با تهیه ی یک اسکن از کف پا که توسط پا پزشکان ارتوپد، گرفته می شود، آغاز می شود که در آن تصاویر بسیار دقیقی از نقاط قرار گیری قوس ها و برآمدگی ها تهیه می شود. در این اسکن ها، طول و عرض دقیق کف پا با دقتی در حد میکرون اندازه گیری می شود. در این تصاویر، وضعیت قرارگیری پاشنه پا به دقت تهیه شده و برای تفسیر در اختیار متخصصین پا قرار داده می شود تا با استفاده از تکنیک های شبیه سازی، کفش طبی مورد نظر طراحی و ساخته شود.

2-در صورت درخواست مراجعه کنندگان، پزشکان متخصص پا در کلینیک ها، پس از تفسیر تصاویر بعدی حاصل از اسکن، بر اساس اطلاعات بسیار دقیق حاصل از اسکن پا و تشخیص محل قوس ها و برآمدگی های کف پا، قالب کف پا را طراحی و بهینه سازی می کنند، تا بر اساس آن کفی و کفش طبی مناسب را طراحی کنند. در طراحی کفش طبی به خصوص برای زنان، حتی الامکان در نظر گرفتن زیبایی کفش حائز اهمیت می باشد.

3- بر اساس اطلاعات دریافتی از نرم افزارها و قالب کامپیوتری پا، مدل کفش با مشورت پزشک و شخص سفارش دهنده طراحی و سپس با استفاده از دستگاه های برش لیزری با دقت بسیار بالایی بر روی چوب یا مواد فایبر گلاس حکاکی شده و قطعه سازی می شود پس از قطعه سازی، ابتدا قالب کف کفش از مواد سبک و در عین حال مستحکم ساخته می شود که ممکن است از جنس (ای وی آ) یا ژل اسفنجی باشد. پس از آن رویه ی کفش بر روی قالب کف کفش چسبانده یا دوخته می شود. جنس رویه ی کفش بایستی از موادی باشد که قابلیت تبادل هوا را داشته باشد تا به قول معروف پا بتواند درون کفش نفس بکشد. جنس رویه ی کفش ممکن است چرمی، صنعتی و یا حتی گیاهی باشد.

برای اطلاعات بیشتر راجع به ساخت کفی طبی کلیک کنید

 

کلام آخر

ساخت کفش طبی ، از هنگامی که انسان به اهمیت پا به عنوان رکن و ستون نگهدارنده بدن پی برد، اهمیت فراوانی پیدا کرد. ساخت کفش طبی ، طراحی و فن آوری ساخت آن، اگرچه برای کودکان، مردان و زنان متفاوت است ولی به طور کلی مراحل ساخت کفش طبی در تمام آن ها از قاعده و قانون یکسانی تبعیت می کند. ساخت کفش طبی ، ابتدا با تهیه ی یک اسکن از کف پا که توسط پا پزشکان ارتوپد، گرفته می شود، آغاز می شود که در آن تصاویر بسیار دقیقی از نقاط قرار گیری قوس ها و برآمدگی ها تهیه میشود. برای آگاهی از هزینه ی اسکن کف پا و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاوران ما در تماس باشید و از مشورت با کادر متخصص و حرفه ای ما بهره مند شوید. پزشکان متخصص پا در کلینیک تخصی ارتوز و پروتوز سلیمانی، پس از تفسیر تصاویر 3بعدی حاصل از اسکن، بر اساس اطلاعات بسیار دقیق حاصل از اسکن پا و تشخیص محل قوس ها و برآمدگی های کف پا، قالب کف پا را طراحی و بهینه سازی می کنند. مدل کفش با مشورت پزشک و شخص سفارش دهنده طراحی و سپس با استفاده از دستگاههای برش لیزری با دقت بسیار بالایی بر روی چوب یا مواد فایبر گلاس حکاکی شده و قطعه سازی می شود. پس از برش رویه ی کفش، بر اساس طول وعرض دقیق پا، رویه ی کفش بر روی قالب کف کفش چسبانده یا دوخته می شود و برای مدتی معین و مسافتی مشخص که سازنده ی کفش مشخص می کند، مورد استفاده قرار می گیرد.

سوالات متداول

استفاده از کفش طبی چه ضرورتی دارد؟

ساخت کفش طبی با پیشرفت علم پزشکی، بیش از پیش اهمیت پیدا کرد. فشاری که از طریق فشار وزن بدن بر پاها وارد می شود به علاوه ی همان مقدار فشار که از طرف زمین به پا وارد می آید، مستلزم پاپوش هایی است که بتواند شدت این فشار را به حداقل برساند و از رسیدن آسیب های جدی به پا جلوگیری کند.

یک کفش طبی مناسب چه خصوصیاتی دارد؟

یک کفش طبی خوب، بایستی در عین محکم بودن، سبک و راحت باشد و بخصوص در ناحیه ی پاشنه ی پا از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار باشد. ساخت کفش طبی و فن آوری به کار رفته در آن باید به صورتی باشد که بتواند بین برآمدگی ها و قوس های کف پا و کف کفش، هماهنگی ایجاد کند تا نیروی وارده بر پا به صورت متناسب بر روی تمام سطح کف پا توزیع شود و پا در آن احساس راحتی کرده و بتواند در آن نفس بکشد.



پرسش و پاسخ
  1. سلام پدر بنده چند سال پیش شکستگی پا داشتن و حالا یکی از پا ها کمی کوتاهتر شده در نتیجه فشار زیادی روی پای دیگه میوفته بعلت خم کردن پا مقابل تا یک اتدازه بشن کاری میشه کرد با تشکر

    1. سلام . بله اگر به هر دلیلی طول دو اندام به یک اندازه نباشد همراه با عوارض بسیار زیادی خواهد بود .در موسسه ارتوپدی فنی سلیمانی با استفاده از دستگاه سیمولاتور و تیلت متر میزان کوتاهی به طور دقیق محاسبه و اندازه گیری می شود و مداخلات ارتوزی جهت لول کردن اندام ها انجام می شود

  1. سلام چطوری باید خدمتت ن برسیم لطفا ادرس بفرمایید و هزینه چقدر میشه

    1. سلام تهران-خیابان قائم مقام فراهانی ، روبروی بیمارستان تهران کلینیک ،نبش کوچه چهارم،ساختمان پزشکان 179 ،پلاک 145، طبقه همکف ،واحد1 02188544009 بستگی به پا شما و مدل کفش داره ...قیمتش خوبه

پرسش خود را مطرح نمایید

با ما در تماس باشید
آدرس

تهران-خیابان قائم مقام فراهانی ، روبروی بیمارستان تهران کلینیک ،نبش کوچه چهارم،ساختمان پزشکان 179 ،پلاک 145، طبقه همکف ،واحد1

ایمیل

Soleymani_Behnam@yahoo.com