سرفصل های این مقاله:

  • کفش طبی زنانه چیست؟
  • معرفی 4 نوع کفش طبی زنانه (پرتقاضاترین کفش ها)
  • تولید کفش طبی زنانه در انواع گوناگون
  • کفش طبی زنانه برای پیاده روی
  • دلایل خرید کفش طبی زنانه 
  • قیمت کفش طبی زنانه
 

کفش طبی زنانه چیست؟

کفش طبی زنانه نیاز همه بانوان امروز است چرا که عوامل بسیار زیادی در زندگی یک خانم خانه دار و یا شاغل وجود دارد که به مرور زمان می تواند بر سلامت پاهای او تاثیر گذار باشد.  از جمله این عوامل می توان به پیاده روی های طولانی برای خرید و یا رسیدن به محل کار، سر زدن به مهد کودک یا مدرسه فرزندان خود، دوران بارداری و غیره اشاره نمود.

 بنابراین ، نحوه بر خورد او با پاهای خود از جمله پوشیدن کفش مناسب، مانند یک کفش طبی زنانه می تواند تأثیر چشمگیری بر سلامت کلی وی داشته باشد.  هرگز با انتخاب، خرید و استفاده از یک کفش نا مناسب با سلامتی پاهای خود قمار نکنید. بلکه با استفاده از یک کفش طبی زنانه مناسب از سلامت خود مراقبت نمایید. پوشیدن کفش طبی زنانه یا ارتوپدی دارای مزایای سلامتی غیر قابل انکاری است که سال ها است پزشکان متخصص بر آن تاکید بسیار زیادی دارند.

کفش طبی زنانه یکی از محصولات ویژه فروشگاه کفش طبی زنانه تهران کلینیک دکتر بهنام سلیمانی می باشد، تا با استفاده از این محصولات بانوان عزیز مشکلات مربوط به پا یا درد کف پا را نداشته باشند.استفاده از کفش های طبی مناسب و استاندارد باعث می شود تا پا که به عبارتی قلب دوم انسان یاد شده است در امان باشد، تصور کنید یک کفش نامناسب با ساختاری غیراستاندارد تهیه کنید چه قیمت ارزان چه گران قیمت، موجب ایجاد مشکلاتی در پای شما عزیزان می شود، گاها افراد تصور میکنند اگر کفش گران قیمت از فلان مارک و برند استفاده کنیم پای آنها آسیب نمی بیند، ولی ملاک کفش خوب استاندارد بودن آن است، که در ساخت کفش طبی عموما استاندارد را رعایت می کنند، ما نیز برای سلامت شما عزیزان در کلینیک دکتر بهنام سلیمانی محصولات کاملا استاندارد را به شما عرضه میکنیم، باشد که بتوانیم با تلاش شبانه روزی ، رضایت شما عزیزان را جلب نماییم.

 


بیشتر بدانیم از :  صندل طبی زنانه گروه ادونس کلینیک


 

هرگز با انتخاب، خرید و استفاده از یک کفش نا مناسب با سلامتی پاهای خود قمار نکنید. بلکه با استفاده از یک کفش طبی زنانه مناسب از سلامت خود مراقبت نمایید. پوشیدن کفش طبی زنانه یا ارتوپدی دارای مزایای سلامتی غیر قابل انکاری است که سال ها است پزشکان متخصص بر آن تاکید بسیار زیادی دارند.

 

معرفی 4 نوع کفش طبی زنانه (پرتقاضاترین کفش ها)

با افزایش آمار بانوان شاغل و حضور هرچه بیشتر ایشان در صحنه های اجتماعی، کفش طبی زنانه تبدیل به  یکی از پر تقاضاترین محصولات در عرصه تولید و عرضه کفش شده است. اما برای هر شخص چه نوع کفش طبی زنانه مناسب است؟نظر متخصصان مراقبت و سلامت پا (podiatrists) در این رابطه می تواند ما را بیشتر راهنمایی کند.

 

راهنمای خرید کفش طبی زنانه

 

تولید کفش طبی زنانه در انواع گوناگون

بسته به شخصی که کفش طبی زنانه را می پوشد، شغل یا فعالیتی که دارد و نیز هدف او از چنین کفشی، می توان انواع گوناگون و متنوعی را در بازار یافت و یا به کلینیک های تخصصی تولید کفش طبی سفارش داد. این که کفش طبی زنانه تنها به منظور یک پیاده روی یک ساعته ی روزانه یا مسافرت تهیه می شود، یا برای صاحبان مشاغلی است که چندین ساعت در روز را با سر پا بودن و راه رفتن می گذرانند، نوع کفش و ویژگی های آن نیز متفاوت است. این یک نسخه ی عمومی است که برای همه ی افراد استفاده کننده از کفش طبی و نه فقط کفش طبی زنانه کاربرد دارد.

 

 

 

کفش طبی زنانه برای پیاده روی

پیاده روی به دلیل ملایم و متعادل بودن و نیز سودمندی های فراوانی که برای بدن دارد، محبوب ترین نوع ورزش به ویژه برای بانوان است از جمله ی این سودمندی ها می توان به تعادل وزن و تناسب اندام، کاهش فشار خون، تقویت استخوان ها و عضلات و بهبود بیماری های قلبی و عروقی اشاره کرد. اما نباید فراموش کرد که این سودمندی به شرطی حاصل خواهد شد که از کفش طبی مناسب برای پیاده روی استفاده شود در غیر این صورت حتی می بایست منتظر عوارض و ناراحتی هایی نیز باشیم.

 

بهترین کفش طبی زنانه-ادونس کلینیک

 

اهمیت انتخاب کفش طبی زنانه شکیل و زیبا

 

در گذشته نه چندان دور اغلب کفش‌ طبی زنانه ظاهر چندان  شیک و زیبایی نداشت.  و اغلب افراد به خصوص خانم های مشکل پسند با وجود نیاز شدید به کفش های طبی، به دلیل ظاهر نا مناسب این نوع کفش ها از پوشیدن آنها اجتناب می نمودند.  اما امروزه مدل های به روز و زیباتری از کفش طبی زنانه و کفش طبی مردانه در بازار وجود دارد. چرا که مسلم است علاوه بر حفظ سلامت پاها شکیل بودن یک کفش فاکتور بسیار مهمی برای انتخاب آن محسوب می گردد. 

بنابراین تمامی کسانی که به دلیل مشکلات و بیماری ها و یا تمایل به حفظ سلامت پاها دارند می توانند مدل دلخواه خود را از میان کفش طبی زنانه و مردانه را انتخاب کرده و استفاده نمایند. کفش طبی و ارتوپدی شیک باعث می شود تا نه تنها پا های شما در برابر شرایط نا سالم محافظت گردد ، بلکه با به وجود آمدن یک احساس خوب از ابتدای روز تا پایان عالی به نظر بیایید.

 

آیا کفش طبی زنانه شیک نیز تولید می شود؟

تصور غالب افراد این است که کفش های طبی کفش هایی با ظاهر معمولی و قدیمی هستند که افراد جوان و با سن کم نمی توانند از آنها استفاده کنند. این تصور اشتباهی است و امروزه انواع کفش طبی زنانه شیک و زیبا برای استفاده همه سنین تولید می شود.

در واقع امروزه توجه بیشتری به این کفش ها شده و تولید کنندگان مدل های مختلف این کفش ها را به بازار عرضه می کنند. حتی بسیاری از کفش های مجلسی و راحتی نیز از خاصیت طبی برخوردار می باشند و شما می توانید بر حسب سلیقه خود کفش طبی را خریداری کنید.

 

 

کفش طبی زنانه تابستانی-ادونس کلینیک

 

کفش طبی زنانه پاشنه دار چگونه کفشی است؟

کفش های طبی کفش های بدون پاشنه و آزار دهنده نیستند و کفش طبی که هیچ پاشنه ای نداشته باشد مضر است. در واقع کفش طبی زنانه پاشنه دار کفش های بسیار مناسبی هستند و پاشنه آنها به گونه ای نیست که به سلامت کمر و پای شما آسیب برساند. اما پوشیدن هر کفش پاشنه دار طبی نیز مناسب نیست. برای مثال کفش هایی که پاشنه آنها چوبی است باعث آسیب و ایجاد ناراحتی در پاشنه پا می شوند. بنابراین سعی کنید کفش طبی پاشنه داری را انتخاب کنید که جنس پاشنه آن پلاستیکی باشد. سعی کنید برندی که کفش طبی را از آن خریداری می کنید برند معتبری باشد، زیرا بسیاری از فروشگاه ها به اسم کفش طبی، کفش هایی با کیفیت نه چندان خوب را عرضه می کنند.

 

دلایل خرید کفش طبی زنانه 

 افراد بسیار زیادی وجود دارد که از مشکلاتی در نواحی  مختلف پا برخوردار هستند. این مشکلات اغلب در زنان بیشتر مشاهده می‌شود. در موارد بسیار زیادی تنها با پوشیدن کفش طبی زنانه می توان درد موجود در ناحیه کف پا و یا ساق پا به هنگام پیاده روی را درمان نمود.  همچنین گاهی وجود مشکلات لگنی و یا کمر نیز  به پوشیدن کفش نا مناسب مربوط می شود.  پوشیدن کفش طبی زنانه مزایای بسیار زیادی دارد.

 

قیمت کفش طبی مردانه-ادونس کلینیک

 

کفش طبی زنانه و مبارزه با مشکلات دیابتی

اگر به دیابت مبتلا هستید و درباره زخم شدن پاها و به دنبال آن عفونت در ناحیه انگشتان و یا کف پای خود نگران هستید، پس شما گزینه مناسبی برای انتخاب کفش طبی زنانه هستید. یک کفش طبی زنانه مناسب می ‌تواند باعث جلوگیری از تاول زدن پا ها و به دنبال آن زخم و عفونت گردد. با انتخاب و خرید یک کفش طبی زنانه مناسب به راحتی می توانید کارهای روزانه خود را از جمله رفتن به محل کار، پیاده روی، خرید و یا حتی ورزش انجام دهید.

 

 آیا کفش طبی زنانه فقط مختص به افراد خاصی است؟

اگرچه کفش طبی زنانه برای افرادی که دارای بیماری ها و مشکلات خاص از جمله درد مفاصل، مشکلات در ناحیه کف پا، درد ساق پا، وجود خار پاشنه،  نداشتن قوس کف پا، مبتلایان به دیابت و غیره هستند، جنبه حیاتی دارد؛ اما پوشیدن کفش طبی زنانه به تمامی افراد توصیه می گردد. چرا که این نوع از کفش ‌ها جنبه پیشگیرانه از بسیاری از مشکلات و بیماری های موجود در پا و کمر را نیز در خود دارند. همچنین افرادی که دارای الگوهای غلط راه رفتن یا دویدن هستند  و نیز کسانی که از انواع ناهنجاری های مادرزادی در بدن خود برخوردار هستند نیز پوشیدن کفش طبی زنانه توصیه می گردد. افراد چاق و دارای اضافه وزن نیز با پوشیدن کفش طبی می توانند از به وجود امدن فشار در پا های خود به هنگام راه رفتن، تا حد زیادی پیشگیری به عمل آورند.

 

کفش طبی زنانه سایز کوچک-ادونس کلینیک

 

کفش طبی زنانه و اهمیت استفاده از آن در دوران بارداری

از دیگر افرادی که پوشیدن کفش طبی زنانه برای آنها امری واجب و ضروری است می‌توان به زنان باردار و دارای و اضافه وزن اشاره کرد. پس از به پایان رسیدن سه ماهه اول بارداری و شروع عوارض این دوران و نیز با به وجود آمدن افزایش وزن و دیگر  مشکلات مانند ورم پاها پوشیدن کفش طبی مناسب امری لازم به شمار می آید.

پوشیدن کفش طبی زنانه در دوران بارداری علاوه بر حفظ سلامت مادر باردار از به وجود آمدن درد های اضافه در ناحیه پا و کمر نیز جلوگیری به عمل می آورد. همچنین این نوع از کفش ها به حفظ تعادل و ایمنی مادر باردار در این دوران حساس کمک شایانی خواهد نمود. باید توجه شود که در هنگام خرید کفش طبی مناسب برای دوران بارداری علاوه بر توجه به اندازه و نوع پاشنه کفش می بایست به جنس رویه و کفی آن نیز توجه کافی گردد.

جنس به کار رفته در یک کفش طبی زنانه مناسب باید دارای انعطاف پذیری مناسب بوده و مانع تعرق شدید پا ها در هنگام پیاده روی گردد. همچنین کفی موجود در این نوع کفش ها می بایست سلامت قوس و انحنای کف پا را در حالت طبیعی حفظ نمایند. وجود پهنای مناسب در جلوی کفش نیز از دیگر نکات مهم در هنگام انتخاب کفش طبی زنانه به شمار می آید.

 

ساخت کفش طبی

 

خرید کفش طبی زنانه برای دیسک کمر

در ابتدا بایستی بدانید که بیماری دیسک کمر چیست و چطور به وجود می آید. بعد از آن بایستی به این نکته توجه داشته باشید که چگونه پیشرفت کرده و عود می کند. وقتی که این موارد را به درستی متوجه شوید، می توانید راه حل هایی که برای حل این مشکل ارائه می شود را کاملا درک کنید. مهره های ستون فقرات که در کنار هم و بگونه ای قطاری شکل قرار گرفته اند، اصلی ترین نقش را در حرکات بدن بر عهده دارند. به همین علت است که بایستی توجه بیشتری هم به این استخوان ها شود.

میان مهره های کمر یک لایه غضروفی- ژلاتینی شکل وجود دارد که می تواند حرکت این مهره ها بر روی هم را ممکن کند. بعضی مواقع بر اثر فشارهای نابجا و یا به علت نشستن های غیر اصولی و… می توانند این صفحات ژلاتینی دچار مشکل شوند. هر چه سن شخص بالاتر رود و یا فرسودگی این سکه ها بیشتر شود، احتمال بروز دیسک کمر هم بیشتر خواهد شد.

در واقع با خشک شدن مایع ژلاتینی موجود در میان مهره ها، دیسک کمر اتفاق می افتد. وقتی که این مایع خشک می شود، مهره ها روی یکدیگر ساییدگی پیدا کرده و درد زیادی را به فرد می دهند. گاهی اوقات حتی دیوار دیسک پاره شده و محتوای ژلاتینی به بیرون نشت پیدا می کند. در این مورد هم دیسک کمر رخ می دهد و همان مشکلات را برای فرد به وجود خواهد آورد. نمی توانیم هر کمر دردی را دیسک کمر در نظر بگیریم. بعضی مواقع خیلی از کمردردها ناشی از آن است که فشار بسیاری به کمر وارد شده است. گاهی اوقات هم کمردردها در بانوان مربوط به دوران پریودی آن ها می شود.

اگر بخواهیم نشانه های دیسک کمر را بیان کنیم، می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

فکر کنید فشار ناگهانی به کمر شما وارد می شود و یا جسم سنگینی را بلند می کنید که فشار بسیاری را به کمر شما وارد می کند. در همچین شرایطی احتمالا درد زیادی را در منطقه کمر خود حس می کنید و تا چندین روز هم این درد به همراه اسپاسم عضلات کمرتان، همراه شما خواهد بود. به طور معمول این مدل از درد با استفاده نمودن از دارو و استراحت چندین روزه می تواند بهتر شود و همین موضوع باعث می شود تا شخص فکر کند که احتیاجی به درمان قطعی ندارد.

در صورتی که دیواره دیسک پارگی پیدا کرده باشد، محتوای درون دیسک بیرون می ریزد و همین موضوع سبب ساییدگی مهره ها روی هم می شود. اگر دیسک پاره شده روی یکی از عصب های نخاعی فشاری را وارد کند باعث ایجاد درد هم می شود. به طور معمول درد سیاتیک که مربوط به رگ سیاتیک می شود از همینجا نشات می گیرد. این گونه از درد می تواند از کمر آغاز شده و تا قسمت پایینی باسن ادامه پیدا کند.

علاوه بر دردی که ناشی از بیرون زدگی دیسک رخ می دهد، چندین مورد دیگر هم وجود خواهد داشت. اختلال در عملکرد شخص، احساس سوزش در ناحیه مورد نظر، احساس گزگز، ایجاد شدن ضعف در یک پا و یا هر دو پا، بی اختیاری ادرار، تجمع ادرار،تجمع مدفوع و…همگی از جمله نشانه هایی هستند که می توانند در پی بروز دیسک کمر رخ بدهند.

همان گونه که گفته شد برای درمان دیسک کمر می توانید از کفش طبی دیسک کمر استفاده کنید. این کفش های مخصوص بایستی دارای مولفه ها و همچنین ویژگی هایی باشند که با دیگر کفش های عادی متفاوت بوده و از همین طریق هم به کم شدن دردهای ناشی از دیسک کمر و حتی درمان این درد کمک کنند. انواع کفش طبی زنانه ادونس کلینیک جزو خوبترین کفش هایی هستند که در این زمینه تولید شده اند. برای شناخت این مدل از کفش ها هم بهتر است به ویژگی هایی که در مورد این کفش ها گفته می شوند، توجه کنید.

 

6 دلیل که شما را مجاب به خرید کفش طبی زنانه می‌نمایند

افراد بسیار زیادی وجود دارد که از مشکلاتی در نواحی  مختلف پا برخوردار هستند. این مشکلات اغلب در زنان بیشتر مشاهده می‌شود. در موارد بسیار زیادی تنها با پوشیدن کفش طبی زنانه می توان درد موجود در ناحیه کف پا و یا ساق پا به هنگام پیاده روی را درمان نمود.  همچنین گاهی وجود مشکلات لگنی و یا کمر نیز  به پوشیدن کفش نا مناسب مربوط می شود.  پوشیدن کفش طبی زنانه مزایای بسیار زیادی دارد که برخی از مهمترین آنها شامل موارد ذیل است:

  1. باعث کاهش درد در نواحی مختلف پا و همچنین کمر می شود.
  2. کفش طبی زنانه باعث کاهش تورم پا به هنگام پیاده روی، دویدن و یا حتی پریدن خواهد شد.
  3. یک کفش طبی زنانه مناسب احساس راحتی بسیار زیادی را برای شما به دنبال خواهد داشت.
  4. کفش طبی زنانه از قوس کف پا محافظت می نماید.
  5. استفاده از این نوع کفش ها از سلامت ساختار کلی پا ها محافظت به عمل می آورد.
  6. همچنین کفش طبی زنانه به سلامت مچ پا و مفاصل موجود در این ناحیه کمک شایانی می نماید.

 

چرا کف پا درد می گیرد؟

حدود 9 نفر از هر 10 خانم، کفش های خیلی کوچک می پوشند و حدود 9 مورد از 10 مورد مشکل پا در زنان به علت کفش تنگ است. حدود 8 نفر از هر 10 خانم کفش هایی که دردناک اند می پوشند. زنان 9 برابر بیشتر از مردان به علت نامناسب بودن کفش، احتمال مبتلا شدن به مشکلات پا را دارند.

پا یکی از پیچیده ترین اعضای بدن می باشد و نقش حائز اهمیتی در سلامت کل بدن دارد و پا را قلب دوم بدن می خوانند.

شکل پا نقش مهمی در سلامتی آن ایفا می کند، ساختار نامناسب پا، موجب لنگش و اعمال فشار زیاد روی مفاصل مچ پا، زانو، لگن و ستون فقرات می شود.

علت درد کف پا را می توان در موارد زیر تشریح کرد
بسیاری از عوارض در سنین کودکی قابل پیشگیری اند و با استفاده از کفش طبی
قابل درمان اند. از جمله این بیماری ها Club foot یا پای چنبری خفیف ، Flexible flat food یا صافی کف پای انعطاف پذیر  و متاتاروسوس اداکتوس می باشد.

تعداد دیگری از عوارض پا در اثر بیماری یا حادثه و بعنوان یک دفورمیتی شکل ثابت به خود می گیرد و باعث تغییر شکل ثابت پا ، کوتاهی یا بد فرمی آن می شود. در این موارد متخصصین مرکز کفش طبی در تهران اقدام به طراحی و ساخت کفش طبی خاص بیمار می کنند.

این کفش ها عملکرد اصلاحی ندارند و  به فرد کمک می نمایند که با شرایط سازش کند.

این مدل کفش طبی زنانه نیازمند قالب گیری و ساخت کاملا سفارشی می باشند و کفش طبی سازگار کننده Accommaodactive shoes نامیده می شوند و شامل پای طاقدیسی، اختلاف سایز در پا ، سوختگی شدید پا، اختلاف طول اندام ، قطع انگشتان یا تعدادی از استخوان های کف پایی و یا اختلالات مادر زادی است.

دسته سوم عوارض در معرض آسیب و تخریب قرار گرفتن مفاصل و ساختار مچ پا و پای شخص به علت بیماری یا شرایط فیزیکی خاص است و علت آن عوامل عصبی، عروقی و یا روماتیسمی است. از جمله بیماری های آن می توان به مفصل شارکوت ، پاهای دیابتیک ، پای نورپاتیک و هلوکس ریجیدوس را نام برد. به کفش های اینگونه عوارض ، کفش پیشگیری کننده Pro phylactic shoes می گویند.

 

چه کسانی از کفش و کفی طبی استفاده می کنند؟

کسانی که دارای ناهنجاری های متحرک مانند صافی کف پا هستند ، افرادی که دچار ناهنجاری های ثابت مانند خار پاشنه و التهاب کیسه زلالی زیر پاشنه ، زنان بارداری که به خاطر اضافه وزن ناگهانی در طی این دوران از کفش طبی زنانه استفاده می کنند.

 

 

بهترین مارک کفش طبی مردانه-ادونس کلینیک

 

مرکز خرید کفش طبی زنانه در تهران

یکی از بهترین تولیدکنندگان کفش طبی زنانه در تهران کلینیک تخصصی ادونس کلینیک (کلینک دکتر سلیمانی) بوده که در حوزه تولید کفش ‌های طبی از جمله کفش طبی زنانه فعالیت می ‌کند. کفش طبی زنانه ساخته شده توسط این برند برای همگی اقشار جامعه قابل استفاده است و طراحی اصولی این کلینیک سبب شده تا گزینه‌ مناسبی جهت استفاده توسط اشخاص دیابتی باشد. کفش‌ های تولیدی این کلینیک تخصصی دارای طرح‌ ها و رنگ ‌های گوناگون بوده و قابل استفاده در همگی فصول است. تنوع بالای محصولات این برند هم متناسب با همگی سلیقه ‌ها می ‌باشد و همین موضوع سبب شده که یکی از بهترین مراکز خرید کفش طبی زنانه در تهران شود. کفش طبی زنانه ادونس کلینیک دارای طراحی آناتومیک بوده و برای مشکلاتی از قبیل خارپاشنه گزینه‌ مناسب به شمار می ‌آیند. این کفش ‌ها جهت بهبود مشکلاتی مثل زانو درد، کمردرد و خارپاشنه مناسب است و می ‌تواند از پرانتزی شدن پا ها جلوگیری کند. این کفش ‌ها می ‌توانند در تقویت انحنای داخلی و بیرونی پا تاثیر گذار باشند. کفش طبی زنانه ادونس کلینیک برای پیاده ‌روی و نیز مشاغل ایستاده گزینه‌ بسیار مناسبی به شمار می ‌آیند. این برند در تولید کفش‌ از مواد اولیه‌ مرغوب مثل زیره‌ های استاندارد و با کیفیت، کفی ‌های طبی درجه یک استفاده کرده و محصولاتی با کیفیت و استاندارد را در اختیار بانوان عزیز قرار داده است.

 

ویژگی کفش طبی زنانه

مناسب ترین کفش برای خانم ها ، کفشی با 2 الی 3 سانتی متر پاشنه و پنجه پهن یا به اصطلاحی کفش طبی زنانه پاشنه دار می باشد. هرچه پاشنه بلندتر باشد به پنجه فشار بیشتری وارد می شود و در برخی از کفش ها که پنجه نیز باریک است این فشار چند برابر می شود.

پوشیدن کفش طبی زنانه ، بعد از 40 سالگی برای اکثر بیماران توسط پزشک تجویز می شود. البته برای پیشگیری از عوارض پا ، برای تمامی گروه های سنی توصیه می شود.

کفش طبی ویژگی هایی دارد و بهترین کفش طبی زنانه کفشی است که این ویژگی ها را داشته باشد. کفشی که می پوشیم تاثیر بسیاری بر سلامتی ما می گذارد، بنابراین باید در انتخاب و خرید آن دقت کنیم. کفش های طبی باعث می شوند در هنگام راه رفتن پا و کمر شما در وضعیت مناسبی قرار گیرد. از این رو از بروز مشکلات مرتبط جلوگیری می کنند و اگر این مشکلات را داشته باشید باعث کاهش آنها می شوند. در زیر برخی از ویژگی های بهترین کفش طبی زنانه را مشاهده می کنید.

  • باید در قسمت جلوی کفش برای انگشتان فضای کافی و مناسب وجود داشته باشد.
  • در طراحی کفش باید به این نکته توجه کرد که در آن امکان تهویه و جا به جایی هوا وجود داشته باشد و مانع از عرق کردن پا شود.
  • روکش کفش باید انعطاف پذیر و نیز با کیفیت باشد.
  • کفش طبی باید اندازه مناسب پای شما داشته باشد. بنابراین از خرید کفش طبی تنگ یا گشاد خودداری کنید.
  • کف کفش طبی باید متناسب با قوس کف پا باشد. در غیر این صورت به پا و کمر فشار وارد می شود. همچنین نوعی از کفش طبی را خریداری کنید که کفی آن را بتوانید عوض کنید.
  • قسمت پشتی کفش باید محکم و سفت باشد و پاشنه ی کفش نیز باید مناسب و متعادل باشد.

به طور کلی بهترین کفش طبی زنانه باید به اصلاح ناهنجاری های ایجاد شده در بدن و الگو های غلط ورزش کردن و راه رفتن کمک کند. بنابراین استفاده از کفش طبی زنانه علاوه بر اینکه برای افرادی که مشکل دارند توصیه می شود، به افراد سالم نیز برای جلوگیری از بروز این مشکلات کمک می کند.

 

خصوصیات کلی کفش طبی زنانه

  • پنجه پهن و با ارتفاع:  Toe box یا پنجه کفش از مهمترین قسمت های کفش طبی زنانه است زیرا زمانی که عرض یا ارتفاع کم باشد عوارض زیادی از جمله انگشت چکشی ، میخچه ، هالوکس والگوس را ایجاد می کند.
  • کفی قابل تعویض: زمانی که اقدام به خرید کفش طبی زنانه می نمایید، کفشی بخرید که کفی قابل تعویض Insole داشته باشد. مزیت این امر این است که می توان حجم کفش را کم و زیاد کرد و وقتی پا ورم کند بتوان با تعویض کفی کفش طبی زنانه جا را برای پا باز نمود یا کفی ساده را با کفی های درمانی تعویض کرد. کفی قابل تعویض در کفش طبی زنانه زمانی که پا عرق کند و کفش نمناک شود در کم کردن رطوبت که باعث بیماری های قارچی در پا می شود نقش موثری دارد.
  • پشتی محکم : پشتی کفش یا Heel counter بخشی از کفش طبی زنانه است که پشت پاشنه قرار می گیرد. این قسمت باید محکم و سفت باشد تا تکیه گاه خوبی برای پاشنه باشد. برای سنجش این قسمت از کفش طبی زنانه شست خود را روی آن قرار دهید و فشار دهید اگر فرو نرود ، محکم و مناسب است.
  • کفی داخلی با شکل استاندارد: کف کفش طبی زنانه از داخل Food toed باید قوس هایی هماهنگ با قوس های کف پا داشته باشد. وزن بدن در سطح کفی کفش طبی زنانه توزیع شده و پا احساس راحتی می نماید. مهمترین بخش قوس کف پا، قوس طولی آن می باشد و کفی کفش طبی زنانه در قسمت میانی و داخلی کمی برجسته تر است.
  • اندازه پاشنه: پاشنه Heel کفش طبی زنانه به طور متعادل باید حدود 1.5 تا 4 سانتی متر باشد و کفش بدون پاشنه یا پاشنه بلند هر دو مضر هستند.
  • کف قوسی شکل کفش: کف بیرونی Out sole کفش طبی زنانه باید مقداری گوژ باشد تا وسط کفش پایین تر قرار گیرد. در این صورت موقع اصابت پاشنه به زمین فشار زیادی به کف و مچ پا وارد نمی شود.
  • سطح داخلی یکنواخت: سطح یکنواخت و قوس های نرم در کفش طبی زنانه در هنگام پیاده روی فشار کمتری را به پوست وارد می نمایند.
  • کفش نفس کش: جنس رویی کفش طبی زنانه به گونه ای است که تهویه داخل کفش انجام می شود و این امر موجب جلوگیری از عرق کردن پا می شود.
  • یقه و زبانی نرم: یقه کفش Shoes collae در کفش طبی زنانه جایی است که اطراف مچ پا را می گیرد و زبانی کفش Shoes tongue برگه ای است که در زیر بند کفش می باشد. این قسمت ها در کفش طبی زنانه حاوی پدها و بالشتک های نرمی است تا فشار کمتری به پوست وارد شود.

 

ساخت کفش طبی زنانه چگونه است؟

با بررسی مراحل تولید کفش طبی زنانه می توان ایده هایی در این مورد داشت. در مرحله اول اندازه گیری انجام می شود که بیمار دقیق مشکلات پای خود را حین معاینه به ارتوپد فنی می گوید و با دستگاه های پیشرفته و اسکنر های دقیق ابعاد پا را می گیرند.

سپس در مرحله قالب گیری کفش طبی زنانه با عکس، گچ و دیگر مواد از پا قالب گیری می شود. سپس مرحله لست است که از اطلاعات بدست آمده یک لست شبیه سازی شده از پای شما ایجاد می شود که در واقع نسخه ای از پای شما می باشد. سپس مرحله فویل که رد این مرحله یک لایه پلاستیکی روی لست کشیده می شود تا یک کفش شفاف ایجاد شود. هنگام پوشیدن آن هر نقطه که تحت فشار باشد کاملا مشخص می شود و تغییرات مورد نیاز روی لست اعمال می شود.

در مرحله آخر کفش طبی زنانه آزمایشی را مورد امتحان بیمار قرار می دهند و اگر مشکلی باشد توسط ارتوپد مرتفع می شود و در آخر کفش طبی زنانه ساخته می شود. امروزه در کلینیک های ارتوپدی فنی ، با معاینه بالینی و لمس کف پا ، بررسی الگو های راه رفتن ، قالبگیری و نظارت متخصص کار ساخت کفش طبی زنانه انجام می شود.

 

راهنمای انتخاب کفش طبی زنانه

کفش طبی زنانه به دلیل استفاده مداوم خانم ها از کفش های پاشنه دار و نوک تیز یکی از بهترین راهکارها برای درمان بسیاری از ناهنجاری ها و دردهای بوجود آمده در بخش های مختلف پا می باشد. استفاده از این کفش ها به شدت بر نحوه جریان خون در پا و همچنین درمان عارضه های موجود در آن تاثیرگذار بوده و در بسیاری از مواقع نیز استفاده از آنها کاملا الزامی می باشد. ادونس کلینیک؛ ارائه دهنده کفش طبی زنانه در ادامه به تاثیر این کفش ها بر سلامت پا و بدن اشاره خواهد داشت.


نقش کفش طبی زنانه بر جریان خون

یکی از بزرگترین مشکلات و بیماری هایی که اغلب افراد به دلایل مختلف ارثی و غیره به آن دچار میشوند، دیابت می باشد که به مرور اندام های مختلف بدن را درگیر می کند. سیستم ایمنی بدن افراد دیابتی نسبت به سایرین ضعیف تر بوده و عفونت های بوجود آمده در بخش های مختلف به سختی درمان میشوند. یکی از عفونت های رایج در بدن افراد دیابتی در پا مشاهده می گردد که به دلیل عدم جریان مناسب خون ممکن است بروز کند. استفاده از کفش های نامناسب و تنگ باعث میشود تا جریان خون براحتی در پا انجام نشود و در نهایت باعث ایجاد زخم و عفونت در انگشتان، کف پا و سایر بخش های آن می گردد. استفاده از کفش طبی زنانه برای خانم هایی که با این بیماری مقابله می کنند یکی از راهکارهای مناسب برای پیشگیری از بروز عفونت در پا می باشد.

 

نقش کفش طبی زنانه بر بهبود عارضه های پا

عارضه ها و مشکلات پا به دلایل مختلفی بوجود می آیند که از جمله آنها می توان به عدم استفاده از کفش های استاندارد و متناسب با آناتومی بدن اشاره نمود. علاوه براین، انجام تمرین های سخت ورزشی و ضربه وارد شدن به پا و بیماری های ارثی نیز در بروز این مشکلات نقش مهمی دارند. به عنوان مثال، از جمله عارضه های پا می توان به ایجاد قوس و برآمدگی در قسمت شست پا اشاره نمود. این مشکل بیشتر در خانم ها رایج می باشد که به دلیل پوشیدن کفش های نوک تیز بوجود می آید. استفاده از کفش طبی زنانه که متناسب با ساختار و سایز بدن باشد، باعث میشود تا انگشتان پا به اندازه کافی فضا برای حرکت داشته باشند و از ایجاد این قبیل مشکلات جلوگیری خواهد شد. از دیگر عارضه های رایج در پا که با پوشیدن کفش طبی زنانه می توان از آنها جلوگیری نمود و همچنین در برطرف شدن آنها نیز موثر هستند، پینه پا و خار پاشنه می باشد که همگی به دلیل استفاده از کفش هایی با کفی نامناسب و پاشنه های سفت بوجود می آیند.

 

قیمت کفش طبی زنانه

ابتدایی ترین سوالی که برای بسیاری از افراد در زمینه قیمت کفش طبی زنانه به وجود می‌ آید، این است که چرا قیمت کفش های طبی زنانه در مقایسه با سایر کفش هایی که دیگران می پوشند بالا می باشد. در این مورد می توان گفت افرادی که نسبت به استفاده از این کفش ها اقدام می نمایند، خوب می دانند که در ساخت کفش های طبی زنانه چه دقتی به کار رفته و مواد خوبی برای ساخت آن استفاده شده است. لذا همین موضوع باعث می ‌شود تا افراد در زمان خرید قیمت آن را بالا پنداشت نمایند.

البته قیمت آن بالا است اما کیفیتی که دارد و مزایایی که در مورد سلامتی افراد دارد باعث شده تا افراد سعی کنند تا با توجه به بالا بودن قیمت کفش طبی زنانه آن را برای خود خریداری نمایند. پارامترهای مختلفی بر روی قیمت کفش طبی زنانه تاثیرگذار می باشد که از آن ها می توان به کیفیت نمونه های مختلف و جنسی که در آن استفاده شده اشاره کرد. در ادامه متن به نکات مختلفی که در مورد انواع کفش های طبی زنانه وجود دارد، اشاره خواهیم کرد تا بفهمید که قیمت کفش های طبی به چه صورتی بالا می رود.

 

بررسی قیمت کفش طبی زنانه در نمونه های مختلف

 

قیمت کفش طبی زنانه در مقایسه با نمونه های مختلف متفاوت می باشد. بعضی از افراد سعی می ‌کنند تا با خرید کفش هایی که نمونه های ارزانتر می باشند خود را گول بزنند. لذا مطمئناً کفش‌هایی که ارزان قیمت هستند و با نام طبی فروخته می ‌شوند، نه تنها مشکلات را برای افراد کم نمی ‌کنند، بلکه ممکن است آن ها را بیشتر نمایند. اما نمونه های مختلف کفش طبی زنانه به مانند نمونه های زیر می باشند.

نمونه‌ هایی چون کفش های دیابتی، کفش هایی که مخصوص خار پاشنه می باشند، کفش هایی که برای کمر درد، درمان دردهای ارتوپدی، آرتروز، پرتز، هالوکس والگوس که مورد استفاده قرار می گیرند. هر کدام از این کفش ها دارای قیمت های متفاوتی می باشند که افراد باید با توجه به این قیمت ها نسبت به استفاده از آن ها اقدام نمایند. اما چنانچه به سایت ادونس کلینیک مراجعه کنید، می توانید قیمت آن ها را دریافت کرده و با توجه به مشکلی که دارید و هزینه ‌ای که در دست دارید یکی از آن ها را برای خود و یا آشنایانتان خریداری نمایید.

 

نکات مهم در مورد قیمت کفش طبی زنانه

در پایان باید به این نکته اشاره کرد که قیمت کفش طبی زنانه همانطور که در متون بالا مورد بررسی قرار گرفت، بسیار متغیر است. لذا هیچ پارامتر درستی، برای تعیین قیمت کفش طبی زنانه به وجود ندارد. سایت ما به عنوان یکی از ارائه دهنده های کفش طبی زنانه ، سعی کرده تا با فروش بهترین کفش های طبی از قبیل پاشنه دار و یا بی پاشنه، بهترین قیمت را به افراد ارائه دهد. همین موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد با توجه به پایین بودن قیمت کفش های ما نسبت به خرید از آن اقدام نمایند.

 

کفی طبی برای کفش طبی زنانه 

یک کفی طبی تکمیل کننده کفش طبی است و باعث هرچه بهتر شدن عملکرد اعضای مرتبط از جمله ،ساق پا، ستون فقرات، عضلات دیگر میشود.و برای درمان بیماری هایی از جمله خارپاشنه وکمر درد و ... مناسب است و باعث استفاده دو چندان از مزایای کفش طبی و کفی طبی می گردد. آیا تا به حال به تفاوت کفش طبی زنانه با کفش معمولی دقت نموده اید؟ چرا و چه کسانی باید از کفش طبی زنانه استفاده نمایند؟ چگونه میتوان یک کفش طبی زنانه مناسب تهیه نمود؟و یا آیا تا به حال از کفی ارتوپدی استفاده کردید!؟ از مزایای کفی طبی ارتوپدی تا چه اندازه اگاه هستید؟ افرادی که آسیب پذیری بالایی دارند مانند کودکان و سالخوردگان باید برای جلوگیری از آسیب از کفش طبی کودکان و کفش ارتوپدی مخصوص به بزرگسالان استفاده نمایند. طبق آمار 88% افراد بین 20 تا 60 سال از کفش غیر استاندارد استفاده می نمایند.

 



پرسش و پاسخ

پیام بگذارید