در بسیاری از بیماری ها زانو بیشتر از حد نرمال به عقب خم میشود که اصطاحا به این حالت زنورکورواتوم گفته می شود . یکی از راههای درمان این مشکل استفاده از زانوبند برای مهار این عقب زدگی می باشد زانوبندهای ارتوپدی بسیاری برای حل این مشکل ارائه شده است .سنگینی و تعلیق نامناسب(به زبان ساده سرخوردن به سمت پایین) و دست و پاگیر بودن یکی از بزرگترین مشکلات در استفاده از این نوع زانوبندهاست.
زانوبند مخصوص عقب زدگی زانو
مهار صددرصدی عقب زدگی
افراد بسیاری وجود دارند که به دلایل فراوان دچار عقب زدگی زانو می باشند .
این مشکل باعث اختلال فراوان در راه رفتن می شود و باعث افزایش چندبرابری مصرف انرزی شده و باعث آسیب جدی به لیگامان زانو شده و آثار مخربی در مفاصل دیگر ایجاد می کند .
ما در مرکز ارتوز و پروتز سلیمانی زانوبندی طراحی کرده ایم که از همه نظر مشکلات زانوبندهای سابق را مرتفع کرده است .
این زانوبند دارای مهارکنندگی فوق العاده ،وزن بسیار کم و استفاده از آن هم بسیار ساده می باشد .
فریم این زانوبند از یک ورق ترموپلاستیکی پلی پروپیلنی ساخته شده است که برای ایجاد زوایای فنی موردنظر آن ،برش و تریم آن با دستگاه لیزر انجام شده است .
متخصصین مرکز ارتوز و پروتز سلیمانی این زانوبند را پس از معاینه بیمار و اندازه گیری جهت مطابق بودن آن با اندازه زانوی بیمار یصورت کاملا کاستومایز و در کوتاهترین زمان ممکن ارائه می دهند .
کفی کاستومایز چیست؟
کفی کفش از مهم ترین بخش های آن است که تاثیر زیادی بر کاهش خستگی بدن در حین پیاده روی داشته و از درد کف پا و زانو و کمر می تواند جلوگیری کند. این نوع کفی در واقع همان کفی های طبی هستند که کاملا متناسب با شرایط پا فرد و سلیقه و خواسته به صورت سه بعدی ابتدا طراحی و سپس ساخته میشود.
پس از بررسی شرایط کف پا و میزان قوس و انحنا و نقص های موجود در آن، کفی طراحی می گردد. سپس با توجه به مدل کفش و سایز پای فرد و رنگ مورد علاقه وی ساخت کفی سفارشی شده انجام میشود. با توجه به اینکه در اغلب برندها به استاندارد بودن کفی کفش توجه نمیشود، به مرور پا دچار آسیب های جدی می گردد. در ساخت کفی کاستومایز یا سفارشی سازی شده امکان تغییر اندازه طول و عرض کفی با توجه به نوع کفش و شرایط پای فرد وجود دارد. به طوریکه در پیاده روی های طولانی مدت به دلیل تناسب کامل کفی کفش با ساختار پا و کف آن فرد احساس خستگی نداشته و کمر و زانوها دچار آسیب نمیشوند. اهمیت این موضوع به اندازه ایست که برندهای مطرح دنیا کفی کاستومایز را با قیمت های بالا برای افراد تولید می کنند.
انواع کفی کاستومایز
با توجه به نوع کفش و کاربردهای آن استانداردهای طراحی کفی سفارشی متفاوت خواهد بود. بر همین اساس می توان انواع کفی کاستومایز را با توجه به نوع و کاربرد آنها در گروه های زیر دسته بندی کرد:
کفی کاستومایز طبی
کفش های طبی یکی از پرکاربردترین انواع کفش سفارشی است که ضخامت، ارتفاع پاشنه، آرک پشتی همگی بر اساس استانداردها طراحی میشوند. این نوع کفش در گروه های سنی مختلف قابل تولید بوده و بسیاری از مشکلات موجود در ساختار پا و تاثیرات منفی آن بر سلامت کمر و زانو را بهبود می دهد.
کفی کاستومایز کاری
کفی کفش کاری یکی دیگر از انواع کفی های سفارشی است که برای محیط کار و استفاده طولانی مدت مناسب است. ساختار این کفی ها به گونه ای طراحی میشود که در استفاده طولانی مدت به پا و کف آن فشار وارد نشده و احساس خستگی در فرد ایجاد نشود. علاوه براین، میزان ضخامت کفی و مقاومت رویه کفش در برابر خراشیدگی و ضربه و غیره نیز کاملا استاندارد هستند. این نوع کفش را می توانید در رنگ های مختلف بر اساس سلیقه سفارش دهید.
کفی کاستومایز درمانی
از رایج ترین و کاربردی ترین انواع کفی سفارشی می توان به مدل های دارویی و درمانی اشاره کرد. در ساخت این مدل کفش ابتدا شرایط پا و کف آن توسط ارتوپد و پزشک به طور دقیق بررسی و میزان فشار کف پا اندازه گیری میشود. سپس متناسب با مشکلات ساختاری پا و بدن طراحی کفی انجام شده و با مواد باکیفیت تولید آنها انجام میشود. این نوع کفی را می توان بر روی انواع کفش استفاده کرد و کاملا با کف پای شما تناسب داشته و درد حاصل از صافی کف پا و موارد مشابه را بهبود می دهد.
کفی کاستومایز فشن
همان طور که اشاره شد، کفی کاستومایز در صنعت تولید کفش های خلاقانه با طرح های منحصر به فرد نیز کاربرد گسترده ای دارد. با این نوع کفی می توانید کفش هایی با ساختار و شکل منحصر به فرد و شیک و زیبا داشته باشید که از نظر استانداردهای بدنی نیز در در سطح قابل قبولی قرار دارند.
کفی کاستومایز روزانه
برای کفش هایی که در طول روز از آنها استفاده می کنید می توانید این نوع کفی را انتخاب کنید. این کفی ها وزن سبکی داشته و کف و پاشنه پا و انگشتان را در حالت استاندارد قرار می دهند تا در حین پیاده روی احساس خوشایندی داشته باشید.