بهترین صندل طبی زنانه

بهترین صندل طبی زنانه

سرفصل های این مقاله:

  • صندل طبی زنانه   
  • نکات مهم قبل از خرید بهترین صندل طبی زنانه
  • ویژگی های بهترین صندل طبی زنانه
  • شیوه درست خرید صندل طبی
  • انواع صندل طبی زنانه

 

صندل طبی زنانه

صندل ها به علت سبک بودن و نیز راحتی در راه رفتن در فصول گرم دارای کاربرد فراوانی هستند. اما در انتخاب بهترین صندل طبی زنانه باید به نکاتی توجه نمود. زیرا همه افراد نمی ‌توانند از یک مدل صندل استفاده کنند. به ویژه افرادی که از درد پا رنج می‌ برند یا بانوان باردار و افرادی که پاهای حساسی دارند. بنابراین یک صندل طبی باید استاندارد هایی را داشته باشد تا فرد در هنگام استفاده از آن احساس ناراحتی نداشته باشد.

 

 نکات مهم قبل از خرید بهترین صندل طبی زنانه

برای انتخاب بهترین صندل طبی زنانه باید مواردی را مد نظر داشته باشیم از جمله:

 مشورت با متخصص ارتوپدی: برای خرید یک صندل طبی مناسب مشورت با یک متخصص ارتوپدی به ویژه برای افرادی که پا درد و کمر درد دارند ضروری می باشد. البته امروزه مدل های متنوعی از صندل های طبی در بازار موجود است. به این ترتیب افراد به راحتی می‌ توانند از آن ها استفاده کرده و دچار مشکل نشوند. از جمله این صندل ها می توان به صندل های طبی قوس دار، صندل طبی مناسب برای بیماران دیابتی اشاره کرد.

 خرید صندل مرغوب و با کیفیت:  از دیگر نکات مهم برای انتخاب یک صندل طبی مناسب، دقت در اورجینال و اصل بودن آن می باشد. بنابراین حتما از فروشگاه ‌هایی که معتبر و شناخته شده هستند خرید کنید. امروزه فروشگاه های اینترنتی بسیاری فروش صندل های طبی را انجام می ‌دهند.

 

بهترین صندل طبی زنانه - ادونس کلینیک

 

ویژگی‌ های بهترین صندل طبی زنانه

حال که با نکات مورد توجه قبل از خرید صندل آشنا شدیم، به بررسی ویژگی ‌های بهترین صندل طبی زنانه می ‌پردازیم. برخی از این ویژگی ها عبارتند از:

جنس کفی

کفی صندل باید از جنس چرم طبیعی باشد. زیرا چرم طبیعی با کیفیت، قابلیت جذب باکتری و عرق پا را داشته و ضد حساسیت می باشد. هم چنین برای واریس مناسب است.

جنس زیره صندل

 زیره صندل باید از فوم مخصوص باشد، تا از خستگی پا جلوگیری کرده و پیاده‌ روی را برای فرد لذت بخش سازد.

طراحی زیره صندل

زیره صندل باید طوری طراحی شود که شبیه به حالت پای سالم باشد. یعنی تمامی برآمدگی ها و فرورفتگی های کف پا در آن لحاظ شده باشد.

 تقسیم وزن پا توسط زیره

زیره صندل باید به گونه ‌ای طراحی شود که بتواند وزن بدن را در کف پا به شکل مناسب تقسیم کند.

 زیره ضد ضربه

زیره صندل باید دارای میکرولایت مخصوص باشد. این میکرولایت جهت جلوگیری از انتقال ضربه و نیز فشار آمدن به زانو، ستون فقرات و لگن در هنگام راه رفتن می باشد.

 جنس رویه

رویه صندل نیز بهتر است از چرم طبیعی باشد. هم چنین آستر چرم داشته باشد. آستر و رویه صندل بهتر است ضد حساسیت بوده و بتواند عرق پا را جذب کند.

 

بهترین صندل طبی زنانه - ادونس کلینیک

 

 شیوه درست خرید صندل طبی

برای خرید بهترین صندل طبی زنانه باید به نکاتی توجه کرد از جمله:

 توجه به جنس زیره و کفی صندل

 در انتخاب صندل باید توجه کرد که کفی و زیره صندل جنس مناسبی داشته باشد و پاها را به خوبی پوشش دهد. هم چنین طراحی آن باید طوری باشد که عضلات پا دچار خستگی و گرفتگی نشوند و تاول نزند.

 اندازه و سایز صندل

در انتخاب صندل باید به اندازه و سایز آن دقت کرد تا کاملا متناسب با سایز پای شما باشد. صندل باید طوری طراحی شده باشد که پا به سمت راست و چپ نلغزد. صندل نباید فضای اضافی داشته باشد. اگر پا بیش از حد در صندل حرکت کند، اصطکاک به وجود آمده و سبب ایجاد تاول در پا می ‌شود.

 خرید صندل متناسب با نوع فعالیت

 امروز انواع مختلفی از صندل های طبی روانه بازار شده اند که هر کدام برای موقعیت خاصی طراحی شده اند.  بنابراین شما باید متناسب با نوع فعالیت خود صندل خود را انتخاب کنید.

 بررسی جنس و مواد تشکیل دهنده صندل طبی

 توجه به جنس و نیز مواد تشکیل دهنده صندل در انتخاب نوع آن بسیار مهم می باشد. اگر نیاز به یک صندل با تنفس خوب دارید بهتر است آن را از جنس پارچه ای و یا جیر و چرم انتخاب کنید.

 بیشتر صندل های زنانه از جنس لاستیک هستند و به علت استفاده از مموری فوم طول عمر بیشتری دارند. اما این مواد باعث می‌ شوند تنفس پاها مناسب نباشد. اگر طولانی مدت از این جنس صندل استفاده می کنید، ممکن است بستر برای رشد ویروس‌ها، قارچ‌  ها و باکتری ‌ها فراهم شده و سبب آسیب پوستی شود.

 پشتیبانی لازم پاها توسط صندل

 صندل انتخابی باید به گونه‌ای باشد که از قوس کف پای فرد حمایت لازم را به عمل آورد. اکثر صندل های موجود در بازار تخت و مسطح هستند. بنابراین در دراز مدت مناسب پوشیدن نیستند. صندل انتخابی توسط شما باید به گونه‌ای باشد که از قوس کف پا به خوبی حمایت کند.

 داشتن تکیه گاه پشتی

بهترین صندل طبی زنانه، صندلی است که در قسمت پشت یا اطراف مچ پا دارای تکیه گاه مناسب باشد. زیرا در غیر این صورت در هنگام راه رفتن سبب ایجاد فشار زیاد به پا شده و ممکن است پا تاول بزند. بنابراین بهتر است تا صندل طبی مورد نظرتان در پشت صندل و در زیر مچ پا بندی داشته باشد. در این صورت می توانید به راحتی آن را تنگ و گشاد نمایید.

 

بهترین صندل طبی زنانه - ادونس کلینیک

 

 انواع صندل طبی زنانه

حال که با ویژگی ‌های بهترین صندل طبی زنانه آشنا شدیم، با انواع صندل زنانه موجود در بازار نیز آشنا می ‌شویم:

 صندل جلو باز زنانه

 این صندل در قسمت جلو کاملا باز بوده و در آن انگشتان پا کاملا مشخص هستند. به طور معمول این صندل ها در بیرون خانه استفاده می شوند.

مدل جلو بسته

از این مدل از صندل ها بیشتر تحت عنوان روفرشی استفاده می ‌شود. البته می‌ توان در بیرون از منزل هم از آن استفاده کرد. دارای کفی نرم و قابل انعطاف بوده و انگشتان پا درون آن مشخص نیستند.

 صندل بند دار

 این صندل ها دارای بند در قسمت پشتی بوده و مانع از درآمدن صندل از پا می شوند. راحتی پا در این مدل به نسبت زیاد است.

مدل بدون بند

در این مدل در قسمت پشت صندل بندی وجود ندارد. به همین دلیل به آن صندل بدون بند گفته می شود. البته در نهایت انتخاب با خود مشتری است.

 

سوالات متداول

قبل از خرید بهترین صندل طبی زنانه چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

برای انتخاب بهترین صندل طبی زنانه باید مواردی را مد نظر داشته باشیم از جمله:

 مشورت با متخصص ارتوپدی  و خرید صندل مرغوب و با کیفیت

کفی بهترین صندل طبی زنانه باید از چه جنسی باشد؟

کفی صندل باید از جنس چرم طبیعی باشد. زیرا چرم طبیعی با کیفیت، قابلیت جذب باکتری و عرق پا را داشته و ضد حساسیت می باشد. هم چنین برای واریس مناسب است.



پرسش و پاسخ
پرسش خود را مطرح نمایید

با ما در تماس باشید
آدرس

تهران-خیابان قائم مقام فراهانی ، روبروی بیمارستان تهران کلینیک ،نبش کوچه چهارم،ساختمان پزشکان 179 ،پلاک 145، طبقه همکف ،واحد1

ایمیل

Soleymani_Behnam@yahoo.com