وقتی صحبت از ساخت کفی طبی می شود منظور کفی است که به طور اختصاصی برای پای شخص قالب گیری شده باشد. سفارشی بودن محصول یکی از بخش های اصالت آن محسوب می شود و بسیار پر اهمیت است.
در این مقاله روال ساخت کفی طبی و نکات مهم در این مورد را بررسی می کنیم.
سرفصل های این مقاله:
- هزینه اسکن کف پا
- چرا باید از کفی طبی استفاده کنیم؟
- مراحل ساخت کفی طبی
- هزینه اسکن پا
- ساخت کفی طبی با باکس و قالب فومی
- ساخت کفی طبی با اسکن
- تعرفه های هزینه اسکن کف پا
- هزینه اسکن کف پا
- چه افرادی نیاز به کفی طبی دارند؟
کفی های طبی سبب می شود که هماهنگی و تناسب اسکلتی درستی در بین اعضای بدن به خصوص پا ایجاد شود و از این رو سبب بهبود راه رفتن می شود. این کفی ها حالت کف پا را حفظ کرده و در صورت وجود ایراد، سعی به اصلاح آن خواهند داشت. اینطور که مشخص است کفی های طبی سبب میشود که درست بایستید، درست راه بروید و در واقع فشار بر روی همه بخش های پا ایجاد شود نه فقط یک قسمت از پا که دچار آسیب نشود.
ساخت و قالب گیری کف پا به طور کلی به روش های مختلف صورت می گیرد یکی از روش ها ارزیابی بیومکانیکی است که به نوبه خود شامل یک سری تکنیک های قالب گیری می شو و تصاویر سه بعدی از کف پا ایجاد می کند که اثرگذاری خاص خود را دارد.
ساخت کفی طبی با اسکن یکی از روش های جدیدی است که تیم متخصص ما توانسته اند نتایج خوبی از آن کسب نمایند.
حال سوال اینجاست که کار کفی طبی چیست؟ کفی ها یک نوع تکیه گاه برای پا هستند به طوری که سبب می شود ناهماهنگی وزن بر طرف شود و از سوی دیگر این مدل از کفی ها برای بهبود همترازی استخوان های کف پا طراحی شده است. از سوی دیگر ساخت کفی طبی سبب می شود تا در در کف پا و لگن و بخش های پایین کمر به حداقل برسد.
مراحل ساخت کفی طبی
ارزیابی و قالب گیری از کف پای بیمار می بایست توسط فرد مجرب صورت بگیرد به طوری که دوره دیده باشد و بتواند موقعیت درستی را ایفا نماید. در ابتدا نیاز است که همه اندام های تحتانی اعم از کف پا تا کمر به صورت بیومکانیکی مورد ارزیابی قرار بگیرد.
ارزیابی باید به صورتی باشد که در زمان ایستادن و راه رفتن و دویدن، فرد احساس خوبی داشته باشد. سپس نوبت به قالب گیری کف پا می رسد به طوری که باید یک قالب ساخته شود که متناسب با بیمار است و در داخل کفش قرار می گیرد.
ساخت کفی طبی با هدف بهبود وضعیت تقارن بوده و بدن را تراز و متعادل می سازد.
گام بعدی مربوط به قالب گیری که روش های مختلفی دارد. روش اول برای قالب گیری به صورت دستی است که در واقع از قالب کفشی پلاستری استفاده می شود این روش نسبتاً قدیمی است اما برای اینکه اشراف کامل به روش های قالب گیری داشته باشید، در مورد این روش کمی توضیح می دهیم. در روش قالب گیری سنتی از قالب کفشی پلاستری یا باند گچی استفاده می شود. این مواد به صورتی است که سبب می شود قسمت ساب تالار یعنی مفصل زیر قابی به صورت خنثی باشد.
این روش به صورتی است که از حالت کف پا یک قالب گچی گرفته می شود. برای قالب گیری دستی نیاز به تحمل وزن یا نیمه وزن است. البته که دقت این روش آنقدرها هم زیاد نیست و امکان تغییر بافت کف پا و تغییر شکل بخش عقب پا و جلوی پا وجود دارد.
در روش قالب گیری دسترسی فرد روی شکم دراز می کشد و پاها کمی بالاتر قرار می گیرد و آزاد نگه داشته می شود و در حدود 7 دقیقه زمان نیاز است. اعمال وزن صورت نمی گیرد.
ساخت کفی طبی با قالب گیری دستی دو نوع دیگر نیز دارد که با فایبرگلاس و باکس و قالب فومی است. قالب گیری با استفاده از قالب فایبرگلاس صورت می گیرد که شبیه به گچ و پلاستر است. این روش به نسبت گزینه قبل کثیف کاری کمتری دارد و همینطور زمان کمتری نیز در بر می گردد. در واقع از قالب جوراب استفاده می شود و شرایط مانند یک کیسه پلاستیکی است که روی کف پا قرار می گیرد.
برای اطلاعات بیشتر راجع به ساخت کفش طبی کلیک کنید
هزینه اسکن پا
هزینه اسکن پا، از جهت قیمت گذاری آن به عوامل مختلفی بستگی دارد که همیشه و همواره مد نظر تعرفه گذاران خدمات پزشکی و مدیران کلینیک های پزشکی می باشد. کاربران گرامی می توانند در همین راستا با مراجعه به صفحه مربوط به مراکز اسکن کف پا در تهران ، مرکز دلخواه خود را انتخاب کرده و از انواع قیمت اسکن کف پا نیز باخبر شوید.
هزینه اسکن کف پا، نه تنها برای بیماران، بلکه برای مدیران و صاحبان کلینیک های ارتوپدی و فیزیوتراپی وجود دارد. از طرفی پزشکان ارتوپد و فیزیوتراپ ها، برای راه اندازی و تجهیز کلینیک هایشان، بایستی جهت خرید اسکنرها و نرم افزارها، ایجاد فضای کافی برای استقرار دستگاه ها و به کارگیری نیروهای آموزش دیده و آگاه، جهت راه اندازی و کار با اسکنرها، هزینه های بسیار زیادی را صرف کنند.
قیمت اسکن کف پا، مسلما به دلیل ارايه خدمات مختلف تصویربرداری و اسکن، به بیماران توسط کلینیک ها، طبق تعرفه های تعریف شده ی پزشکی که هر ساله توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تعیین می گردد، از بیماران اخذ می شود.
قبل از آنکه وارد بحث قیمت و هزینه اسکن پا شویم، ابتدا باید بدانیم که اصولا هزینه چیست و به چه معناست؟ تعاریف بسیار وسیعی برای هزینه وجود دارد که ذکر تمام آن ها از حوصله ی این متن خارج است.
بیشتر بدانیم از : کفی طبی کفش گروه ادونس کلینیک
ساخت کفی طبی با باکس و قالب فومی
در این روش از ساخت کفی طبی کف پا در داخل یک باکس قومی هل داده می شو. این کار در حالت ایستاده صورت می گیرد. در این روش نیمه ای از وزن یا وزن کامل بدن وارد می شود. کسانی که دیگر آرتروزهای شدید و یا بیمار دیابتی هستند که پاها دچار زخم شده اند می توانند از این روش استفاده نمایند. این تکنیک نیز به نسبت موارد قبل از نظر همترازی نتیجه بهتری دارد.
ساخت کفی طبی با اسکن
روش پیشرفته ساخت کفی طبی به واسطه اسکن های سه بعدی است تا بخش های مختلف پا مشخص شود. در این روش تصویری سه بعدی از کف پا ایجاد می شود و کف پا باید در حالت خنثی قرار گرفته باشد. در صورتی که اطلاعات به دست آمده درست باشد بهترین خروجی ایجاد می شود. دقت شود که ساخت کفی طبی با اسکن مخصوص هر بیمار است و یک کفی نمی تواند برای بیماران دیگر مورد استفاده قرار بگیرد.
اسکن های لیزری که در واقع شامل لیزرهای چنگانه هستن سبب می شود که سطح انعطاف پذیری به صورت گسترده تر صورت بگیرد. این روش نه به اندازه موارد قبلی کثیف کاری دارد و نه سبب به هم ریختگی می شود.
ساخت کفی طبی با اسکن به واسطه یک وسیله تصویربرداری نوری صورت می گیرد که برای گرفتن تصویر سه بعدی استفاده می شود. که از بخش پلانتار کف پا تصاویر گرفته می شود. این روش برای ساخت کفی های طبی استفاده می شود.
اسکنر های رزولوشن نیز وجود دارد که قالب های استاندارد دارند. به طور کلی اطلاعات دقیق و کامل از سطح کف پا فراهم می شود که در حالت های بدون وزن و نیمه وزن بوده و همینطور همه وزن پا نیز روی آن قرار می گیرد.
مطالب تکمیلی و نمونه کارهای ما را در اینستاگرام مشاهده کنید
تعرفه های هزینه اسکن کف پا
هزینه اسکن کف پا در تعرفه ها بر اساس نوع دستگاه و خدماتی که ارائه می شود متفاوت می باشد .
برای معاینه و بررسی چگونگی توزیع فشار در کف پا از دستگاه سه بعدی اسکن پا (دستگاه اسکن داینامیک کف پا ) استفاده می شود.
دستگاه اسکن کف پا که دارای دونوع تست است شامل:
تست استاتیک برای حالت ایستایی
تست داینامیک برای راه رفتن می باشد
می توان الگوی توزیع فشار و محل تمرکز فشارها ،میزان آن را در هر منطقه پا و به طور کاملا دقیق بررسی و اندازه گیری کرد. از داده های بدست آمده می توان برای مقایسه برای مراجعات بعدی استفاده کرد.
در موسسه ارتوز وپروتز سلیمانی خدمات جامعی از معاینات کف پا توسط متخصصین این حوزه انجام می شود و گزارش کاملی از وضعیت پا به بیماران ارائه می گردد.
همچنین با استفاده از دوربین های مخصوص معاینه کف پا، وضعیت چرخش های قدام و خلف پا به طور دقیق بررسی و ثبت می شود.
تمامی این اطلاعات برای معاینات بعدی بایگانی می شود.
بیشتر بدانیم از : درمان پای پرانتزی در بزرگسالان گروه ادونس کلینیک
چرا ساخت کفی طبی با اسکن؟
مزایای ساخت کفی طبی با اسکن بسیار زیاد است. یکی از مزایا، ثبت سریع تصویر و پردازش آن است. در این روش بیمار این راحتی را دارد که در مدت اسکن ثابت بماند و نیاز به حرکت وی نخواهد بود.
اطلاعات و اندازه گیری به صورت سه بعدی و دو بعدی از پا صورت می گیرد در واقع دیگر نیاز به روال دو مرحله ای بوده و همه تصویر برداری از پا در یک مرحله صورت می گیرد.
دقت بالای ساخت کفی طبی با اسکن مهمترین مزایای آن محسوب می شود. در واقع بالاترین میزان دقت به اندازه 3 میلی متر برای هر یک از اندازه های کف پا است. این دقت در تصویر پا و بررسی ابعاد صورت می گیرد و تضمین می کن که قالب کاملاً درست طراحی شده است و متناسب با پای شخص است.
موضوع دیگر در مورد عدم ایجاد حساسیت نسبت به نور محیط است. در واقع این مدل از کفی ها در زمان اسکن کردن باز می مانند و به طور کلی در چنین وضعیتی طرز ایستادن بیمار نیز مورد کنترل قرار می گیرد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ی اسکن کف پا به سایت دکتر بهنام سلیمانی مراجعه کنید
هزینه اسکن کف پا و سهم مدیران کلینیک ها از آن
هزینه اسکن کف پا، در نگاه عامه ی مردم و به خصوص بیماران، هزینه ای است که تنها بیماران می پردازند، ولی این یک اشتباه است. کلینیک ها، بیش از آن چیزی که مردم متصورند، برای اسکن کف پا هزینه می کنند. بله درست شنیدید. مدیران کلینیک ها هم برای اسکن کف پا هزینه می پردازند!
هزینه اسکن کف پا، از سوی صاحبان کلینیک ها شامل صرف هزینه برای احداث و ایجاد فضایی جهت نگهداری از دستگاه های اسکنر، سیستم ها و لوازم جانبی دستگاه ها می شود. خرید انواع دستگاه های اسکنر جهت تهیه فیلم، تصویر و اسکن از پای بیماران از دیگر قیمت اسکن کف پا است که صاحبان و مدیران کلینیک ها متحمل می شوند.
پرداخت دستمزد و حقوق اپراتورهای اسکنرها نیز از هزینه های قابل ذکری است که هزینه ان بر عهده ی مدیران کلینیک ها می باشد.
هزینه اسکن کف پا، فقط به یک بار خرید دستگاه های اسکنر کف پا ختم نمی شود، بلکه با پیشرفت خارج از حد تصور علم و تکنولوژی و تولید اسکنرهای به روز و جدید با امکانات بیشتری که دارند، باعث می شود تا کلینیک ها برای افزایش راندمان کاری بیشتر و جلب توجه بیشتر مراجعه کنندگان و برای ماندن در فضای رقابتی با دیگر کلینیک ها، اقدام به خرید دستگاه های جدیدتر و مدرن تر کنند.
هزینه ها نسبت به نوع اسکنر ها
هزینه اسکن کف پا، با سیر صعودی تولید اسکنرهای نسل جدید و جایگزینی آن ها با اسکنرهای نسل قدیم، در دهه ی گذشته شدت بیشتری گرفته است و مسلما هزینه ای که برای خرید آن صرف می شود نیز بیشتر و بیشتر می شود. به عنوان مثال برای خرید اسکنرهای 3بعدی نسل جدید باید بیش از یکصد میلیون تومان زمانی هزینه کرد، که بازگشت این هزینه و رسیدن آن به سود اقتصادی زمانی طولانی را می طلبد.
اسکنرهای ارزان قیمتی هم وجود دارند که قیمت آن ها کمتر از 2میلیون تومان است که در دو سه ساله اخیر، برخی از این اسکنرها، با مجوز یا بدون مجوز و درست یا غلط جهت تجویز کفی و کفش مناسب، در برخی از نمایندگی های کفش طبی در برخی مراکز خرید نیز مستقر شده اند.
پر واضح است که رخدادهایی از این قبیل، باعث افزایش بیش از پیش هزینه کلینیک ها و به تبع آن سود اقتصادی کمتر میشود. اگرچه در اقتصاد، هزینه همواره تابعی از سود است و همیشه برای سود بیشتر باید هزینه ی بیشتری صرف کرد و این یک اصل در اقتصاد است.
هزینه اسکن کف پا و سهم بیماران
قیمت اسکن کف پا و قیمت گذاری آن اگرچه طبق تعرفه های دولتی و تایید شده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دریافت می گردد ولی آنچه در واقعیت رخ می دهد این است که دریافت هزینه اسکن کف پا بسته به نوع خدمات، نوع دستگاه های اسکنر و تا حدودی جغرافیای منطقه ای فعالیت کلینیک و نوع موسسات ارایه دهنده ی این تست، حالتی شناور دارد و اسکن کف پا، با قیمت های بسیار متفاوتی ارایه می شود.
طبق جدیدترین تعرفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هزینه ی آزاد اسکن کف پا برای بیماران مبلغ879480 ریال تعیین گردیده است که با دفترچه های بیمه درمانی این مبلغ به حدود240000 ریال کاهش می یابد.
هزینه اسکن کف پا، در موسسات بخش دولتی که ارایه دهنده ی این خدمات هستند، تابع تعرفه های دولتی می باشد و دریافت هزینه ها، دقیقا بر اساس همان قیمت های اعلام شده ی وزارت بهداشت می باشد. ولی تعیین قیمت و دریافت هزینه در بخش خصوصی داستان دیگری دارد.
همواره این استنباط در ذهن اکثر مردم وجود دارد که قیمت ها و هزینه های دریافتی از بیماران در بخش خصوصی بیشتر از بخش دولتی است.
این استنباط شاید در بسیاری از خدمات پزشکی صادق باشد ولی در هزینه اسکن کف پا، این معادله دقیقا معکوس است.
قیمت اسکن کف پا، در اکثر کلینیک های بخش خصوصی، قیمتی کمتر از بسیاری از مراکز درمانی دولتی دارد! با یک جستجوی ساده در شهر تهران و یا حتی در شبکه های اینترنتی، شما می توانید به صحت و سقم این ادعا پی ببرید. ذکر قیمت ها، به دلیل کثرت و تنوع ارقام ریالی ذکر شده، باعث اطاله ی متن و ادامه ی کلام است.
هزینه اسکن کف پا
چیزی که همواره مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است، این است که هزینه اسکن کف پا به چه صورت است و چگونه محاسبه می شود.
در این مورد می توان گفت که قیمت اسکن کف پا با توجه به نوع مرکزی که انتخاب می کنید، می تواند متفاوت باشد. به طور مثال بعضی از مراکز اسکن کف پا پول کمتری از افراد می گیرند. لازم به ذکر است که مراکز اسکن کف پا با توجه به دستگاه ها و تکنولوژی های پیشرفته ای که دارند، می تواند بر روی قیمتی که از شما ستانده می شود تاثیر گذار باشد.
گفتنی است هزینه اسکن کف پا هر آنچه که زیاد باشد، اما مقرون به صرفه می باشد. لذا شما با استفاده از روش های مختلف اسکن کف پا مشکلاتی که در کف پای شما وجود دارد را مرتفع می کنید. کف پا رابطه مستقیمی با قسمت های مختلفی مانند ستون فقرات، کمر، ران ها و سایر دستگاه های فیزیکی بدن دارد که با کاهش مشکلات بدنی افراد می تواند سلامتی آن ها را تضمین نماید.
توصیه ما این است که هر آنچه که هزینه ی اسکن کف پا بود را بپردازید، تا بتوانید به از بین بردن مشکلات خود اقدام نمایید.
چه افرادی نیاز به کفی طبی دارند؟
از نظر ما همه افراد با استفاده از کفی طبی می توانند به سلامت خود کمک کنند اما برخی از افراد بیشتر از سایر افراد عادی ملزم به استفاده از کفی های طبی هستند. مثلاً کسانی که دچار درد کف پا هستند و یا افرادی که دارای کف پای صاف دارند دو دسته اصلی نیازمند به کفی طبی هستند. ساخت کفی طبی برای کف پای صاف یکی از رایج ترین دلایل ساخت کفی طبی محسوب می شود و کف پای صاف سبب درد کمر و زانو درد و یک سری انحرافات در بخش ستون فقرات می شود.
از سوی دیگر کسانی که درگیر خار پاشنه هستند و یا در بخش زانو آرتروز دارند نیز می توانند از کفی طبی استفاده نمایند. زمانی که در کف پا قوس طولی ایجاد می شود و یک سری موج هایی در داخل و خارج پا صورت می گیرد سبب درد شده و کفی طبی از این دردها جلوگیری می کند.
از سوی دیگر زمانی که از کف پا اسکن صورت می گیرد موقعیت پا سنجیده می شود و بیمار می تواند درد سیاتیک خود را درمان نماید. وضعیت راه رفتن کودکان نیز به واسطه ساخت کفی طبی بهبود می یابد. کسانی که درگیر مشکلاتی از قبیل زانو پرانتزی و ضربدری هستند و یا مچ پا مدام دچار پیچ خوردگی می شود می توانند از کفی های طبی استفاده نمایند. افرادی که دیگر بی حسی پا هستند به واسطه سفارش ساخت کفی طبی می توانند تا حد زیادی بیماری خود را برطرف سازند. البته که یک سری دردهای مفصلی نیز وجود دارد که توسط ساخت کفی طبی درمان می شود و موقعیت مناسبی دارد.
ساخت کفی طبی می بایست بر اساس مشکل پای بیمار صورت بگیرد و عضلات ساق پا و ران و لگن میز در این موقعیت ارزیابی شود. به طور کلی این دستگاه می تواند مشکلات کف پا را تا حد زیادی برطرف سازد. با ساخت کفی طبی الگوی راه رفتن غلط تا حد زیادی از بین می رود و بیمار منطبق بر اصول علمی راه می رود.
کلام آخر
هزینه اسکن کف پا، از کم هزینه ترین و شاید کم هزینه ترین اسکن های پزشکی است که در برخی بیمارستان ها، بسیاری از کلینیک ها و مراکز فیزیوتراپی، به وسیله ی اسکنرهای سه بعدی بسیار دقیق و پیشرفته صورت می گیرد. اسکنرهایی که از قابلیت اسکن کف پا را با سرعتی بسار زیاد، در حد ثانیه، و با دقتی بسیار زیاد، در حد میکرونف برخوردارند. برای مشاوره گرفتن و آگاهی از جدیدترین قیمت های متناسب با آخرین تغییرات پیش آمده میتوانید با متخصصان و کادر پرسنلی ما در تماس باشید.
قیمت اسکن کف پا، در برابر سایر تست ها و آزمایشات پزشکی دیگر، کمتر و لزوم انجام آن، نسبت به آزمایشات پزشکی دیگر، بیش از پیش احساس می شود.هزینه اسکن کف پا در ایران، با توجه به رشد فوق العاده ای که علم پزشکی در ایران داشته است و بر اساس اعلام سایت معتبر اکسپوس، ایران هم اکنون در رتبه 19 جهان، از نظر علم پزشکی قرار دارد، در مقایسه با دیگر کشورهای هم طراز، با استفاده از همان اسکنرها، بسیار کمتر از این کشورهاست.
شرکت کاویان برای اسکن کف پای فرزندم از بنده 250هزارتومان گرفته، تخلف صورت گرفته را بکجا شکایت کنم. باتشکر
در موسسه ما هزینه اسکن کف پا (مجهز به کاملترین و دقیق ترین پکیج ارزیابی اسکلتی عضلانی ) 200 هزارتومان می باشد .